Offerte aanvragen?

Klik hier

Warmtepompen zijn een steeds populairder wordende manier om huizen duurzaam te verwarmen in Groningen. Met name elektrische warmtepompen zijn een goed alternatief, omdat u hiermee volledig van het gas af kan! Zo verbruikt u niet onnodig veel fossiele brandstoffen als gas, waardoor de uitstoot van broeikasgassen wordt gereduceerd, maar bespaart u ook veel energiekosten. Die besparing van energiekosten kan oplopen tot wel 50%!

Nog een reden waarom warmtepompen in Groningen veel worden geplaatst, is het feit dat er meerdere subsidies beschikbaar zijn specifiek voor inwoners van Groningen. Daarnaast is er ook de ISDE subsidie voor woningeigenaren van de overheid waar u mogelijk aanspraak op kunt maken.

Waarom een warmtepomp?

Twijfelt u nog om wel of niet een warmtepomp te nemen voor uw woning in Groningen? Dat is niet nodig! Wij geven u graag alle voordelen op een rijtje van onze elektrische warmtepompen om u te overtuigen:

 • Geen geluidsoverlast binnenshuis: Warmtepomp Fabriek levert zogenaamde monoblock warmtepompen. Het grote voordeel daarvan is dat ze enkel bestaan uit een buitenunit, waardoor u binnen geen last heeft van het geluid van het apparaat.
 • Energie-efficiënt: de warmtepompen gebruiken hernieuwbare energie uit de lucht en zijn tot wel vijf keer zo efficiënt als een CV-ketel.
 • Milieuvriendelijk: elektrische warmtepompen vereisen geen fossiele brandstoffen zoals gas en olie om energie op te wekken. Dat maakt ze duurzaam en milieuvriendelijk.
 • Comfortabel: ze zorgen voor een comfortabele gelijkmatige verdeling van warmte binnenshuis.
 • Lange levensduur en betrouwbaar: warmtepompen gaan tot wel 15 jaar mee en zijn erg betrouwbaar, mits goed onderhouden.
 • Minder gevoelig voor schommeling van fossiele brandstoffen: fossiele brandstoffen schommelen erg van prijs van tijd tot tijd. Omdat elektrische warmtepompen niet aangedreven worden door fossiele brandstoffen, ondervindt u de nadelen hier ook niet van!

Elektrische warmtepomp in Groningen uit voorraad geleverd

Doordat een warmtepomp een toekomstbestendig alternatief biedt voor traditionele verwarming van woningen zijn ze de afgelopen jaren enorm populair geworden. Deze populariteit heeft als keerzijde dat ze slecht leverbaar zijn. Veel bedrijven hanteren zelfs een levertijd tot wel een jaar. Niet bij ons!

Wij leveren warmtepompen in Groningen uit voorraad. Dat betekent dat u over aangename warmte en een warmtepomp kunt beschikken binnen drie maanden nadat u de offerte heeft getekend. Dit is inclusief de installatie door een erkend installateur. Zo zit u er snel aangenaam warm bij!

Warmtepomp Fabriek is dé specialist in Groningen als het om warmtepompen gaat

Warmtepomp Fabriek levert hoogwaardige warmtepompen die vervaardigd worden met onderdelen van Mitsubischi Electric, Alfa Laval en Panasonic. Zo waarborgen wij de kwaliteit van onze warmtepompen, waarmee u gerust 15 jaar mee kunt.

Als onderdeel van Bouwonline.com kennen wij de bouw- en huizenbouwmarkt als geen ander. Om in te spelen op de grote vraag en behoefte naar warmtepompen, hebben wij een team van specialisten van warmtepompen samengesteld. Zo kunt u er op vertrouwen dat u altijd het juiste advies krijgt met betrekking tot een warmtepomp voor uw woning of bedrijfsruimte.

Efficiënte elektrische monoblock warmtepompen

Warmtepomp Fabriek levert uitsluitend full electric monoblock warmtepompen in Groningen. Dit zijn warmtepompen bestaande uit een enkele buitenunit, die volledig elektrisch werken. Dit type warmtepomp heeft een aantal voordelen, namelijk:

 • Bespaart ruimte binnenshuis: er wordt alleen een buitenunit geplaatst.
 • Besparing op (fossiele) energie.
 • Werkt ook in combinatie met zonnepanelen.
 • Kan worden aangesloten op vloerverwarming.
 • Subsidie mogelijk.

Wilt u nog meer weten over onze warmtepompen? In ons blog ‘Zo werkt de warmtepomp’ leest u alles over de werking.

Koop uw warmtepomp in Groningen bij Warmtepomp-fabriek.nl

Bent u reeds overtuigd en wilt u meteen een warmtepomp kopen in Groningen? Vraag dan direct een offerte aan. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn vragen we u om een aantal gegevens in te vullen over uw woning. Als u deze zo zorgvuldig mogelijk invult, kunnen wij u een offerte op maat geven, waarbij we rekening houden met de eigenschappen van uw huis en uw persoonlijke wensen.

Na het ontvangen van uw offerte en uw gegevens, nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen met een installateur. Onze installateur zal op locatie een adviesgesprek doen en vervolgens kunnen we aan de slag met uw warmtepomp in Groningen!