Warmtepompen moeilijk verkrijgbaar? Niet bij ons!

Wij ontzorgen door leads én warmtepompen van hoge kwaliteit aan te leveren!

  • Snelle levering warmtepompen
  • Hoge kwaliteit, geteste warmtepompen
  • Geen acquisitie nodig, wij leveren warme leads
Meer informatie

Meer informatie

Als installateur samenwerken met Warmtepomp-fabriek? Wij kijken er naar uit. Vul hieronder je contactgegevens in en wij nemen contact met je op.

Met onderdelen van:

Aanmelden voor een samenwerking

Aanmelden is simpel: vul op het onderstaande formulier je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op, om een verdere samenwerking te bespreken.

Aanmelden

Warmtepomp levering

Door een exclusieve samenwerking met een warmtepomp fabrikant heeft Warmtepomp-fabriek voor Nederland het alleenrecht voor de distributie van warmtepompen. Doordat wij de warmtepompen zonder tussenpartij rechtstreeks ontvangen van de fabrikant, kunnen wij razendsnel en onafhankelijk leveren.

Door deze korte lijnen zijn wij in staat een warmtepomp na bestelling binnen uiterlijk 3 maanden te leveren. Waar andere grote partijen momenteel allemaal een aanvraagstop hebben doordat de pompen niet leverbaar zijn, leveren wij jou een kwalitatief hoogwaardige warmtepomp en klant aan.

Kwaliteit warmtepompen

Warmtepomp-fabriek staat voor uitzonderlijke kwaliteitsproducten. Om deze kwaliteit te garanderen testen wij alle geleverde producten vóórdat ze geïnstalleerd worden. Voor het testen van de warmtepompen werken we samen met het ervaren klimaatbeheersingsbedrijf
Klimaat Comfort.

Naast deze kwaliteitscheck installeren wij uitsluitend accessoires van hoge kwaliteit aan op de warmtepomp. De RVS warmtepompwisselaar van Alfa Laval en de compressoren van Mitsubishi-Electric of Panasonic zorgen jarenlang plezier van uw warmtepomp.

Levering van warmtepompen

Als installateur zal je het ongetwijfeld druk hebben met je werkzaamheden. Leads genereren, aanvragen verwerken, warmtepompen inkopen en de financiële administratie op orde brengen. Een deel van dit werk kunnen wij je echter uit handen nemen, waardoor je meer installaties kan verrichten. Hoe?

Warmtepomp-fabriek zorgt voor zowel nieuwe klanten, alsook een warmtepomp die klaar is voor installatie. Daarmee kan jij je richten om je core-business: het installeren van je warmtepomp en de financiële afhandeling hiervan.

Samenwerking met Warmtepomp-fabriek

Wanneer je een samenwerking met Warmtepomp-fabriek start, opereer je als zelfstandige. Er is geen sprake van franchising. De samenwerking heeft alleen betrekking op het traject in aanloop naar de installatie van de warmtepomp bij de klant.

Zo nemen wij het administratieve en logistieke deel voor onze rekening en kun jij je richten op de installatie.

Voor de samenwerking spreken we onderling een vergoeding af, waarbij er altijd sprake is van een win-win situatie.

Warmtepomp-fabriek is onderdeel van Bouwonline.com

Warmtepomp-fabriek is onderdeel van Bouwonline.com. Hierdoor ben je verzekerd van goede service en jarenlange kennis en ervaring in de bouw en verduurzaming van woningen en gebouwen. Wil jij dus het gemak van onze service en wil je ons vertegenwoordigen? Neem dan meteen contact met ons op.