1. Uw herroepingsrechten: 14 dagen bedenktermijn 
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Of wij halen zelf uw producten binnen 14 dagen (vaak al sneller) bij u thuis af. U krijgt dan het volledige orderbedrag (exclusief verzendkosten en minus -10% reclamatie) gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons vestigingsadres zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van het gewicht en bedragen circa
€ 7,50 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien wij de artikelen bij u thuis afhalen, bedragen de kosten voor retour € 89,-. indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@warmtepomp-fabriek.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

2. Het retourneren van mijn bestelling
Retouren dienen in overleg aangemaakt te worden. Retouren kunnen eenvoudig aangemaakt worden in uw persoonlijke omgeving door in te loggen via uw accountgegevens. Retourneren kan ook per mail naar info@warmtepomp-fabriek.nl of via het formulier voor herroeping. Uw aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen na herroeping (vaak al sneller) naar het bij ons bekende rekeningnummer overgemaakt.

3. De retourkosten
Bij het retourneren van uw gehele bestelling vergoeden wij altijd het volledige aankoopbedrag. De kosten voor het retourneren zijn afhankelijk van de door uw bestelde materialen. Voor ruim 95% van ons assortiment geldt het standaardtarief van € 89,-.  Klein materiaal kan tot slot per pakketpost worden aangeleverd. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het gewicht en bedragen circa € 7,50 (raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder). Stuur uw pakket onder vermelding van uw ordernummer op naar ons bezoekadres: Gaffel 8, 3891KD te Zeewolde.

4. Uitzonderingen op de retourvoorwaarden
Wij kunnen geen retouren accepteren op maatwerk: materialen welke speciaal in uw opdracht zijn vervaardigd en voldoen aan de specificaties door u opgegeven. Dit geldt tevens voor materialen die al zijn verwerkt en / of door een tekortkoming van de klant zijn beschadigd.

5. Retourneren van geleverde pallets
Op vrijwel alle pallets die meegeleverd worden met uw bestelling zit géén statiegeld. Het kan echter voorkomen dat uw materialen wel bezorgd worden op statiegeldpallets. In de mail die u voor aflevering van uw bestelling heeft ontvangen, kunt u lezen of uw materialen worden bezorgd op statiegeldpallets. Indien dit het geval is, dient u contact op te nemen met de klantenservice om deze te laten afhalen. Aan het verzagen van pallets zonder overleg zijn kosten verbonden.