Wat wij doen

Wij zorgen er voor dat u op een verantwoorde manier warmtecomfort bij u thuis kunt ervaren. We onderscheiden ons in ons werk doordat we u snel een warmtepomp leveren tegen bovendien uitstekende service: de installateur verlaat uw huis pas wanneer u er warm bij zit!

Waarom we het doen

Door de almaar stijgende energieprijzen en het inefficiënte gebruik van fossiele brandstoffen voelden wij de noodzaak om een positieve bijdrage te leveren steeds sterker. Gezegend met internationale contacten in de bouwmaterialenwereld, zijn wij daarom op pad gegaan naar een manier om hier aan bij te dragen. Met onze missie in gedachten, waren we vastbesloten om dit project te laten slagen.

Warmtepomp en vloerverwarming

Wat wij u beloven

Het resultaat van onze zoektocht naar een partner van een duurzame wooncomfort oplossing, heeft ons uiteindelijk geleid naar een warmtepomp leverancier in … die het mogelijk u snel te voorzien van een warmtepomp in uw huis.

Onze beloftes aan u:

  • Levering van een warmtepomp binnen 3 maanden
  • Vakkundige installatie door een erkend leverancier
  • Materialen van topkwaliteit

Warmtepomp-fabriek is onderdeel van Bouwonline.com

Warmtepomp-fabriek is onderdeel van Bouwonline.com. Bouwonline.com biedt klanten al jarenlang hoogwaardige bouwmaterialen tegen zeer gunstige prijzen en staat bekend om de snelle en hoogwaardige service.