1. Wanneer wordt mijn bestelling gratis bezorgd en wat zijn de bezorgkosten?

Vanaf een productwaarde van €1500,- inclusief BTW bezorgen wij u bestelling gratis binnen Nederland. Voor bestellingen met een lagere orderwaarde bedragen de bezorgkosten €39,50 inclusief BTW.

2. Wat zijn de levertijden op de artikelen?
Controleer altijd de levertijden die vermeld staan bij de productinformatie. Benieuwd hoe laat uw bestelling wordt bezorgd? Neem de dag voor uw gekozen leverdatum tussen 15:00 – 16:00 uur contact op met onze klantenservice 085-4832436 Op de bezorgdag bellen onze chauffeurs u een half uur van tevoren. Leveringen vinden in de regel plaats van ma t/m vrij tussen 07:00 en 19:00 uur.

Dit geldt niet voor de bestelling van Warmtepompen. Warmtepompen worden bij de installateurs bezorgd en meegnomen bij aanvang van de klus. Deze worden vooraf nog weer onderworpen aan inspectie op schade en de juiste warmtepomp.
Uitvoerig wordt de planning vooraf met u bepaald.

* Voor leveringen in België, de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen gelden er aangepaste transportvoorwaarden. De levertijden zijn in alle gevallen afwijkend. Buiten Zeeuws-Vlaanderen om, bedragen de transportkosten minimaal €125,00 per levering, ongeacht het orderbedrag. Neem voorafgaand aan de bestelling contact op over de levering.

3. Kan ik een tijdsindicatie aanvragen?
Indien u een tijdsindicatie wilt aanvragen, kan dat. Geef in het opmerkingenveld (zie stap 4 – tevens de laatste stap – van de bestelomgeving) uw wens door. Doe dit altijd minimaal 3 werkweken voor levering. Een tijdsindicatie is een altijd een aanvraag; wij onderzoeken na uw verzoek of wij de capaciteit hebben om uw wens te realiseren. Uiteraard doet u dit in overleg met de planning van de Warmtepomp-Fabriek

4. Hoe én waar kan ik mijn bestelling afhalen?
U kunt uw bestelling alleen afhalen nadat u online uw producten heeft besteld en betaald. Het betalen van uw order aan de afhaalbalie is niet mogelijk. Wij versturen u een e-mail met daarin gegevens over uw afhaaladres. Hierna kunt u uw bestelling afhalen. Met ruim 30 filialen in Nederland zijn wij altijd bij u in de buurt. Geef uw gewenste afhaallocatie door in het opmerkingenveld (deze vindt u in stap 4 – tevens de laatste stap – van de bestelomgeving). Let op: Niet alle artikelen online zijn op iedere locatie af te halen. Er zijn specifieke artikelen welke bijvoorbeeld alléén in Zeewolde (Flevoland) kunnen worden afgehaald.

Voor deze artikelen staat op de betreffende productinformatie pagina duidelijk omschreven dat ze op beperkte locaties zijn af te halen.

5. Waarom staan de adresgegevens van de afhaallocaties niet online?
De volledige adresgegevens van de afhaallocaties staan niet online. Dit heeft uitsluitend een praktische reden en hier is niets geheimzinnigs aan. De reden hiervoor is dat het online assortiment per locatie verschilt. Iedere locatie heeft zijn eigen locatie specifieke artikelen en uiteraard verschillen de onderlinge voorraadniveaus. Om de adresgegevens niet te communiceren, willen wij voorkomen dat onze klanten zonder communicatie vóóraf naar een vestiging rijden en voor een negatieve verrassing komen te staan. Indien u toch benieuwd bent naar het adres van uw voorkeurslocatie, neem dan even contact met ons op. Geef uw voorkeurslocatie altijd door in het opmerkingenveld – zie stap 4 van de bestelomgeving. De volledige adresgegevens én het afhaalnummer versturen wij per e-mail nadat u de bestelling heeft geplaatst.

6. Zijn er kortingen mogelijk op de online prijzen?
De prijzen online zijn scherp geprijsd. Bij het afnemen van grote hoeveelheden, kunt u natuurlijk altijd een offerte sturen naar ons mailadres: info@warmtepomp-fabriek.nl of even bellen met onze klantenservice 085-4832436. Wij sturen u binnen 48 uur een prijsaanbieding.

7. Dien ik bij de bezorging aanwezig te zijn?
Wij verzoeken u tijdens de bezorging aanwezig te zijn. U bent dan in de mogelijkheid de zending te controleren en eventueel de chauffeur te assisteren met het lossen van de materialen. Kunt u onverhoopt niet aanwezig zijn? Geef dit dan minimaal een werkdag voor levering door, zodat we de bezorging goed kunnen laten verlopen.

8. Word ik van tevoren gebeld?
Op de dag van levering informeert de chauffeur u een half uur voor bezorging op het telefoonnummer dat u heeft doorgegeven tijdens uw bestelling. Zorg er altijd wel voor dat er iemand op het afleveradres aanwezig is rond het tijdstip waarop uw order wordt bezorgd (óók als u nog geen belletje heeft ontvangen).

9. Ik kan iets niet vinden op de webshop. Leveren jullie dit wel?
Ondanks het brede assortiment, zijn we ons ervan bewust dat niet alle materialen op de website staan gepresenteerd. Het assortiment aan installatiebenodigdheden is immers eindeloos. Heeft u iets nodig wat niet op onze webshop staat? Grote kans dat we de materialen tegen een scherpe prijs op korte termijn kunnen leveren.

10. Hoe zit het met de privacy van mijn betaal- en persoonsgegevens?
Uw gegevens worden binnen onze organisatie vertrouwelijk behandelt. Onder geen voorwaarde wordt uw informatie voor commerciële doeleinden doorgespeeld aan derden. Onze organisatie voldoet aan de vernieuwde privaywetgeving welke 25-05-2018 is ingegaan. Bekijk ons privacybeleid.

11. Hoe werkt het retourneren van mijn bestelling?
Zonder opgave van reden kunt u binnen 14 dagen ná onvangst van uw artikelen uw bestelling retourneren Herroepingsrecht. Wij storten dan uw volledige aankoopbedrag retour. In verband met de grootte van de materialen, zijn wij genoodzaakt retourkosten te berekenen. Dit bedrag ligt standaard op €89,-  inclusief 21% BTW. Een Warmtepomp retour halen kost € 175,-
Het apparaat mag NIET worden gebruikt, en moet in volledige staat en zonder beschadigingen worden aangeboden aan de chauffeur die de warmtepomp komt afhalen, is het apparaat beschadigd dan zal de chauffeur deze dan ook niet meenemen.

Bij retourzendingen de verpakking net zo aanbieden zoals u deze heeft ontvangen. Bij producten en artikelen die speciaal in uw opdracht zijn vervaardigd en voldoen aan de specificaties door u opgegeven, vervalt het recht op retour. Let op: speciale aanpassingen online zijn standaard maatwerk producten en kunnen nimmer worden geretourneerd. Dit geldt tevens voor materialen die al zijn verwerkt en/of door een tekortkoming van de klant zijn beschadigd. Binnen 14 dagen na herroeping (vaak al sneller) wordt uw aankoopbedrag geretourneerd op het bij ons bekende rekeningnummer. Retouren dienen in overleg aangemaakt te worden, doe dit per mail naar info@warmtepomp-fabriek.nl