Betaalmethoden

iDEAL: veilig online betalen met uw Nederlandse bank

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer.
(bron: iDEAL)

iDEAL betaalmethode

Bancontact: veilig online betalen met uw Belgische bank

Bancontact is een online betaalsysteem voor Belgische klanten. Momenteel is al 90% van Belgische banken aangesloten bij dit online betaalsysteem. De betalingen met Bancontact/Mister Cash op het internet zijn volledig beveiligd, meestal door een digipass of kaartlezer. Dat is een veiligheidsmodule die u van uw bank hebt ontvangen als u aan pc-banking doet. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd, zodat de bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden.
(bron: bancontact.com)

 

Bank- giro overschrijving: handmatig betalen online of via een formulier

U verzoekt uw bank door middel van een overschrijvingsformulier of via een elektronisch overschrijvingsformulier het factuurbedrag over te schrijven. Vermeld altijd in uw betaling het ordernummer. U dient het factuurbedrag aan ons over te maken onder vermelding van dit betalingskenmerk op het volgende IBAN nummer:

BouwOnline.com BV. t.n.v  De Warmtepomp-Fabriek
IBAN: NL69ABNA0492656886
ABN AMRO
BIC: ABNANL2A